A piacvezetők között számon tartott, játékos periféria és számítógép komponens tervező és gyártó Cooler Master, a mai napon bejelenti az audió család két új tagját, az MH751 és MH752 headseteket.

“Olyan headsetet szerettünk volna létrehozni, amelyik a hangminőségre, a mikrofon minőségére, és a kényelemre helyezi a hangsúlyt. Az MH751és MH752 ezeknek az elképzeléseknek az eredményei. Mindkettő habkönnyű, és akár órákon keresztül is viselhető, és szinte minden felhasználási módhoz kiváló hangzást biztosít.” mondta el Bryant Nguyen, a periféria üzletág vezetője.

Az MH751 headset kiemelkedő hangminőséget és kényelmet biztosít, miközben erős és tartós is a rugalmas kialakításának köszönhetően. A műbőr fülpárnák jó zajcsökkentést és megfelelő kényelmet biztosítanak akár hosszabb játékos periódusok alatt is. A 40mm neodymium driverek teljes, jól kiegyensúlyozott hangzást adnak, míg az eltávolítható mikrofon a kristálytiszta kommunikációért felel.

Az MH752 játékos headset prémium hangminőségét a 40mm neodymium driverek és a beépített USB DAC, virtuális 7.1 csatornás surround hangzásnak köszönheti. Így a felhasználó képes less a hangok irányát megállapítani és a leghalkabb lépéseket is időben meghallani. Ez a könnyű headset ugyanolyan komfortot biztosít mint az MH751. A felhasználók további beállításokat is eszközölhetnek az MH752-n, a könnyen használható szoftver segítségével. Mindkét headset eltávolítható kábellel és smart lock rendszerrel kerül forgalomba. Forgatható kialakítású fülrészeket és bársony hordtáskát is kapnak a könnyű tárolásért és hordozhatóságért. Az MH751 és MH752 multi-platform kompatibilisek; választható 3.5mm jack és USB a PC-hez való csatlakoztatáshoz, konzolokhoz és mobil eszközökhöz.

Az MH751 és MH752 november közepén válik elérhetővé az európai viszonteladóknál 26 900 és 33 900 forintos bruttó ajánlott végfelhasználói áron.cooler