A mai modern házaknál a tágas belső és az igényes külső sokszor a megfelelő hűtés rovására megy. A Zalman Z9 Neo Plus esetében erről szó sem lehet, a legújabb házunk tágas belsőt, hatékony hűtést és szemkápráztató látványt kínál.

A Z9 Neo Plus a modern és látványos külső mellett a hűtési teljesítményt is új szintre emeli. A csomagban öt 120 mm-es ventilátor (három kék LED világítással) kapott helyet, a tápegység pedig egy olyan panel mellett kapot helyez a ház alján, mely könnyen elvezeti a hőt. A jobb légáramlás vagy a vízhűtés érdekében a felhasználók a felső panelt is le tudják választani.

Csendes gyilkos
A hatékonyabb hűtés sokszor több zajjal is jár. A Z9 Neo Plus esetében a ház előlapjának belső része egy speciális zajszűrő réteget is kapott, mely már több Zalman háznál is bizonyított. Az I/O panel a ház felső részén kapott helyet, hogy könnyen el lehessen érni. A csatlakozásokat tekintve  két USB 3.0 és két USB 2.0 port, mikrofon és fejhallgató csatlakozó, valamint be/ki kapcsoló és újraindító gombot találunk ezen a részen.

Tágas belső
A házban szinte minden konfiguráció nagyon kényelmesen elfér, úgy let kialakítva, hogy a jövőre is gondoltunk, hiszen egy ház hosszú távú befektetés. Legyen szó akár 440 mm magas alaplapról, 400 mm széles grafikus kártyáról vagy vízhűtésről. A merevlemezeket és SSD-meghajtókat mindenféle szerszám nélkül, néhány mozdulattal telepíthetjük.

Gyönyörködj a belsőben
A számítógépes hardverek egyre kifinomultak és a LED világítással a szoba díszévé és válhat egy ház, így a Z9 Neo Plus átlátszó oldallapot kapott, hogy mindig gyönyörködhessünk kedvencünkben. Annak érdekében, hogy mindenzt egy porszem is megzavarja, több ponton is porszűrőket kapott a ház.

Specifikáció:

– Osztály: ATX Mid Tower

– Alaplap kompatibilitás: standard ATX/Micro ATX/Mini-ITX

– Tápegység kompatibilitás: standard ATX 12V/200 mm maximum

– Grafikus kártya kompatibilitás: 400 mm hosszúságig

– CPU hűtés: 160 mm magasságig

– Bővítőhelyek száma: 7

– Meghajtók:

* Külső: 2 x 5.25”

* Belső: 2 x 3.5” (vagy külső x 2), 2 x 2.5” (vagy belső  x 2, külső x 2)

– Ventilátorok: 5 (a csomag tartalmazza):

* Felső rész: 2 x 120 mm kék LED fénnyel, Molex 4pin

* Első rész: 2 x 120mm (140 mm-re cserélhető) molex 4pin

* Hátsó rész: 1 x 120 mm kék LED fénnyel, 3pin

– Acrylic oldalsó panel

– I/O csatlakozás: 2 x USB 3.0, 2 x USB 2.0, 1 x mic, 1 x fejhallgató

– Méretek: 205x490x482 mm