A Razer, a világ vezető, gamereknek szánt lifestyle márkája, a mai napon bejelentette a Razer Atheris-t, az ultimatív vezeték nélküli notebook egeret, amely a világ leghosszabb akkumulátor üzemidejével, valamint lag-mentes, vezeték nélküli, gamer minősítésű teljesítménnyel rendelkezik.

A mobil munkára és játékra tervezett, minden versenytárs üzemidejét felülmúló Razer Atheris akár 350 órás folyamatos használatot tesz lehetővé, mindössze két darab AA elemmel, így a leghosszabb meetingeket, és a legintenzívebb játékpartikat is bírja szuflával.

A Razer Atheris a Razer saját fejlesztésű, vezeték nélküli adaptív frekvencia technológiával (Adaptive Frequency Technology – AFT) rendelkezik, amely átvitelével az iparág legmegbízhatóbb és legstabilabb kapcsolatát teszi lehetővé. Az AFT egy, az egérben elhelyezhető, kompakt USB dongle-en keresztül érhető el, emellett pedig Bluetooth LE kapcsolat is rendelkezésre áll az USB portot nem tartalmazó eszközök számára.

7200 DPI-s optikai szenzorával a Razer Atheris lenyűgöző pontosságra képes, akár több, nagyfelbontású monitoron történő használat során is, és tisztességtelen versenyelőnyt biztosít a munka és a játék során. Karcsú és kompakt, kétkezes kialakítása révén a Razer Atheris mind a jobb-, mind a balkezes felhasználók számára megfelelő választás.