Az AOC a 2017-es gamescom-hoz képest a legjobbkor hozza forgamlomba legújabb 240 Hz-es gaming monitorját, amely augusztus második felétől lesz kapható.

Imponáló frissítési rátája mellett, az AOC AGON AG251FG 1 ms válaszidővel, NVIDIA G-SYNC-el, NVIDIA ULMB-vel és más prémium gaming tulajdonságokkal is dicsekedhet, amelyek révén a kijelző ideális FPS játékokhoz. Az AOC gamescom standján (5.1 csarnok, B020 stand) a látogatók első kézből – számos más kiváló AGON termékkel együtt – próbálhatják ki az új monitort.

Maximális gördülékenység és kényelem

Az AOC AGON AG251FG 24,5 hüvelykes (62,2 cm), 16:9 képarányú TN panellel és 1920 x 1080 Full HD felbontással rendelkezik. 240 Hz frissítési rátájával és beépített NVIDIA G-SYNC moduljával ideális választás olyan NVIDIA videokártya tulajdonosok számára, akik gördülékeny  játékot szeretnének minden olyan gyors játéknál, mint például az FPS, ahol valóban minden egyes képkocka számít. A G-SYNC technológia szinkronizálja a kijelző frissítési rátáját a videokártya GPU-jával, hogy kiküszöbölje a képernyőszakadást és minimálisra csökkentse a kijelző akadozását, valamint az input lag-et. A monitor 1 ms válaszideje és az NVIDIA ULMB opció csökkenti az elmosódottságot és a szellemkép hatást, hogy a játékosok még a szuper gyors játékjelenetekben is élvezhessék a borotvaéles grafikát. A gamerek kényelmének fokozása érdekében az AG251FG-nek kényelmes fejhallgató tartója van, továbbá állítható AOC Ergo Dial Base állványzattal, szemvédő Flicker-Free technológiával és még sok más kényelemfokozó funckióval rendelkezik.

Próbálja ki a gamescomon

Az AOC AGON AG251FG augusztus második felétől kapható a boltokban, ajánlott fogyasztói ára 599 euró.