A QNAP® Systems, Inc. (QNAP) elindította a gyártó hivatalos, magyar nyelvű fórumát, a QNAP Club-ot. A fórum egy profi és átlátható fórummotort használ, ezzel segítve a felhasználók egyszerű tájékozódását. A fórumon regisztrált felhasználók segítséget, technikai támogatást kérhetnek, illetve kifejthetik véleményeiket a QNAP rendszereikkel kapcsolatban nyolc különböző főkategóriában, ahol hivatalos szakértők, és a fórum közösségének tagjai nyújthatnak segítséget egymásnak. A fórum átlátható felépítést és értesítési rendszert biztosít felhasználói számára, ezzel is elősegítve a gyors, hatékony és informatív beszélgetéseket és problémamegoldást.

Légy részese a közösségnek

A QNAP Club egy közösség által működtetett fórum. Tagjainak fő célja a tudásuk, készségeik megosztása másokkal, és érdeklődésük kimutatása folyamatos beszélgetések során. Böngészd át a téged érdeklő témákat, és légy részese a folyamatosan épülő közösségnek egyetlen gyors regisztrációt követően.

Világszínvonalú segítségnyújtás

Amennyiben elakadnál, problémába ütköznél, vagy egyszerűen érdeklődést mutatsz a NAS-ok világával kapcsolatban, fejtsd ki kérdésed a megfelelő kategóriában, és szakértőink, illetve a közösség tagjai el fognak látni a szükséges információval a problémád elhárításához – természetesen magyar nyelven.

Légy mindig naprakész

Értesülj a legfrissebb hírekről és újdonságokról a QNAP termékeivel kapcsolatban. A sajtóközlemények fülön tájékozódhatsz a gyártó legújabb híreivel kapcsolatban, hogy ne maradj le semmilyen, számodra érdekes bejelentésről sem.

Nézz fel az oldalra okostelefonodról is

A fórumhoz hivatalos mobilapplikáció is készült, hogy szinte azonnal elérhesd és tájékozódhass a QNAP fórumon történő csevegésekről, újdonságokról.

Az Android alkalmazás az alábbi oldalon érhető el:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.discourse

Az iOS alkalmazás az alábbi oldalon érhető el:

https://apps.apple.com/us/app/discourse-hub/id1173672076

A hivatalos QNAP Club fórum a https://www.qnapclub.hu/ oldalon érhető el.

További információért tájékozódj a fórum GYIK oldalán: https://www.qnapclub.hu/faq