Az ADATA Technology (Taiwan Stock Exchange: 3260.TWO), a nagy teljesítményű DRAM modulok, a NAND Flash termékek és a mobil tartozékok vezető gyártója örömmel mutatja be az új 32GB/DIMM kapacitású ADATA DDR4 2666 U-DIMM és DDR4 2666 SO-DIMM modulokat.

A legújabb PCB nyomtatási- és gyártástechnológiai fejlesztéseket kihasználva az ADATA DDR4-2666 U-DIMM és SO-DIMM 32GB egyetlen foglalatban is kiváló teljesítményt és támogatást nyújt a legújabb Intel® és AMD platformok számára. Az U-DIMM 32GB az igényes felhasználók számára – mint, a gamerek és grafikusok – készült azzal a céllal, hogy megtörjék a két helyet foglaló memóriaelosztás korlátait. Az általános laptop felhasználók számára az ADATA a DDR4-2666 SO-DIMM 32GB modult kínálja.

Ahogy minden eddigi ADATA memóriamodul, az új modellek és komponenseik is szigorú minőség-ellenőrzési, valamint tesztelési folyamatokon mennek keresztül, hogy gyors teljesítményt és stabil működést szavatoljanak. Ezenfelül a szigorú JEDEC és RoHS szabványt is teljesítik, hogy garantálják a kompatibilitást, stabilitást és a környezettudatosságot, továbbá élettartam garanciával érhetők el a maximális megbízhatóság érdekében.

Az ADATA DDR4-2666 U-DIMM már megvásárolható, a DDR4-2666 SO-DIMM pedig szeptember közepétől kerül kereskedelmi forgalomba.