A Philips standjának látogatói kivételes fogadtatásban részesülnek: Philips monitorok hatalmas tárházát tekinthetik meg, méreteik és funkcióik mind az otthoni, mind a professzionális felhasználók igényeit lefedik minden területen. A legújabb Philips monitorok megoldást jelentenek mindazok számára, akik jobb képmegjelenítési teljesítményre, nagyobb privát szférára, ultra-csatlakoztathatóságra, nagyobb kreatív fegyvertárra, kiváló játékminőségre, vagy környezetbarát termelékenységre vágynak.

Teljes immerzió: a megtekintési kényelem érdekében ívelt

A Philips ívelt monitorok teljesen új szintre emelik a megtekintési élményt, személyesebb, még immerzívebb munkát és játékot kínálva. A szem természetes ívének utánzásával a hajlított képernyők jobban bevonják a szemlélőt az élménybe, minimalizálják a torzítást, mely által a felhasználó kifinomult módon bevonódik az élménybe. Bizonyos formátumok mély, 1500R vagy 1800R görbületi sugárra rendelkeznek, így kiszélesítik a látóteret és az optimális megtekintési kényelem érdekében jobban kihasználják a perifériás látást. A 43,4 hüvelykes 32:10 formátum elég széles ahhoz, hogy több kisebb képernyőt is helyettesítsen, így tökéletes megoldást kínál a pénzügyi, banki és más B2B szektor számára.

Érintéses megoldások: a megérinthető technológia

Az idei év sztárja az érintőképernyős technológia. Az IFA rendezvényen kiállított Philips SmoothTouch monitorok mindegyike innovatív projektált kapacitív (P-CAP) érintési technológiával rendelkezik, amely a tökéletes felhasználói élmény érdekében maximálisan 10 pontos érintést támogat. Az értékesítési pontok, információs helyek, vendéglátás és az oktatási szektor számára ideális sokoldalú monitorok számos olyan funkcióval rendelkeznek, amelyek plusz kényelmet és rugalmasságot biztosítanak. A fejlett IP54 technológia révén a víz és a por nem jelent veszélyt a berendezésre, míg a számos csatlakoztathatósági opció, valamint a kifinomult és egyszerű szög-beállítás nagyobb kényelmet és egyszerűbb használatot kínál.

Professzionális erő: új kulcs a teljesítmény kihasználásához

A Philips monitorok pontosan azt kínálják, amelyre a professzionális felhasználóknak szükségük van a hatékonyságuk és munkahelyi teljesítményük növeléséhez. Az idei modellek rendelkeznek olyan csatlakoztathatóság-növelő funkciókkal, mint az USB 3.1, az USB-C dokkolás, az USB-A dokkolás DisplayLink-kel, DC kimenet; biztonságnövelő funkciókkal, mint a kapcsolható adatvédelmi technológia és a Windows HelloTM készülékházból kiemelkedő webkamera; a fenntarthatóságot az újrahasznosítható csomagolóanyag, az energiatakarékos PowerSensor, LightSensor, és a Zero Power Switch biztosítják; a kijelzők továbbá olyan funkciókat is nyújtanak, amelyekkel a mindennapi munka élvezetessé válik, ilyenek a 4K UHD felbontás, az ultraszéles színspektrumot kínáló Ultra-wide color technológia, a LowBlue mód, az EasyRead mód és számos további funkció.

Magasabb szintre emelt játék: az élmény amire mindig is vágytál

A Philips monitorok páratlan játékélményt nyújtanak a játékosoknak. Az IFA-n bemutatott modellek tele vannak pakolva a legmodernebb technológiákkal, így a kényelmet fokozó és a látást védő funkciók mellett a játék minden pillanatának élvezetessé tételéhez zökkenőmentes, gyors, nagyteljesítményű játékot és szemet gyönyörködtető grafikákat biztosítanak. Továbbá a Bowers & Wilkins neves brit audio szakértő vállalattal folytatott gyümölcsöző kapcsolatnak köszönhetően az 55 hüvelykes Momentum modellben exkluzív Bower & Wilkins nagyteljesítményű hangszórók vannak, amelyek három eltérő gaming hangüzemmódjukkal korábban soha nem tapasztalt hangélményt nyújtanak.

Az IFA-n bemutatott legfontosabb Philips monitorok műszaki adatai:

272B1G, 241B1V, 279C9, és 272B7QUBHEB – modellek, melyek a modern professzionális felhasználók igényeit szem előtt tartva termelékenység-, és teljesítménynövelő funkciók széles tárházával vannak ellátva. A 27 hüvelykes 272B1G kifejezetten környezetbarát, 85%-ban már használt, újrahasznosított műanyagból készült, TCO tanúsítással, 100%-ban higany-, halogén és PVC-BFR-mentes, valamint a PowerSensor, LightSensor, és Zero Power Switch technológiáknak köszönhetően a valaha létezett legalacsonyabb energiafogyasztást nyújtja a felhasználó számára.

Az USB, VGA, DVI, DP, HDMI csatlakoztatási funkciókon túl, a 23,8 hüvelykes 241B1V modell adatvédelmi képességek széles skálájával is rendelkezik, ami ideális választássá teszi kormányzati, banki, és katonasági felhasználók számára. A modern és karcsú 27 hüvelykes 279C9 modell káva nélküli kialakítású, így alkalmas valódi, megszakítás-mentes többképernyős elrendezésekhez, az IPS panel pedig 4K UHD felbontása és ultra széles színspektrum technológiája révén lélegzetelállító képeket jelenít meg. A 27 hüvelykes 272B7QUBHEB modell olyan praktikus funkciók sokaságával rendelkezik, mint a biztonságos Windows HelloTM készülékházból kiemelkedő kamera, QHD felbontás, USB-C és USB-A (DisplayLink) csatlakoztathatóság, valamint DP-, és DC-kimenetei révén átfogó dokkolási megoldást kínál a felhasználónak.

A 346P1, 439P9H, 345B1C, 272E1CA és a 328E1CA ívelt modellek speciális formájukkal továbbfejlesztett, még immerzívebb megtekintési élményt biztosítanak. A 34 hüvelykes 346P1 modell 3-oldalon keret nélküli dizájnnal, USB-C dokkolási funkcióval, nagyteljesítményű notebook töltési funkcióval és opcionálisan Windows HelloTM készülékházból kiemelkedő kamerával rendelkezik. A 439P9H modell tágas 43,4 hüvelykes, keret nélküli kialakítással, USB-C dokkolási funkcióval, egy Windows HelloTM készülékházból kiemelkedő kamerával és sok más egyéb funkcióval rendelkezik. A 345B1C modell USB-C dokkolást és RJ45 csatlakoztathatóságot, egy Windows HelloTM készülékházból kiemelkedő kamerát, HDR technológiát, valamint PowerSensor és LightSensor energiatakarékossági funkciókat kínál.

A 27 hüvelykes 272E1CA és a 31,5 hüvelykes 328E1CA modellek immerzív formatervezéssel, 75 Hz FreeSync, illetve 60 Hz Adaptive-Sync technológiával rendelkeznek. 162B9T, 172B9T, 222B9T és 242B9T – ezek az érintőképernyős modellek számos formátumban elérhetők (15,6 hüvelykes, 17 hüvelykes, 21,5 hüvelykes, and 23,8 hüvelykes), mindegyik modell rendelkezik projektált kapacitív 10 pontos érintési technológiával, továbbfejlesztett IP54 víz-, és porvédelemmel, összehajtható ergonomikus lábazattal és olyan csatlakoztathatósági funkciókkal, mint például: VGA, DVI, HDMI 1.4, DP 1.2, USB 3.1.

Momentum 558M1RY és 328M1R – ezek a konzoljátékosok számára tervezett modellek olyan funkciókkal vannak ellátva, amelyek valóban fantasztikussá teszik a játékélményt. Ilyenek például a keret nélküli dizájn, a 4K felbontás 120 Hz képfrissítési sebességgel, HDR1000 az 558M1RY (54,6 hüvelyk) modellnél és HDR600 a 328M1R (31,5 hüvelyk) modellnél, az Adaptive-Sync/FreeSync technológia, az alacsony input lag, az innovatív négyoldalas Ambiglow technológia, a nagyteljesítményű Bowers & Wilkins hangszórók (558M1RY), és sok minden egyéb.