Az MSI, a világ vezető gaming márkája, bemutatta új gaming sorozatát az IFA kiállításon, beleértve a GT76 TITAN és a GE65 RAIDER laptopokat, az NVIDIA GeForce® RTX 20 SUPER és AMD Radeon RX 5700 XT grafikus kártyákat, az OPTIX MPG341CQR RGB gaming monitort, az MEG X570 ACE alaplapot, illetve gaming egereket, billentyűzeteket és fejhallgatókat. 
„A legújabb piackutatásra hivatkozva a kereskedelmi háborúk és a globális piac lassulása a gaming piacot is befolyásolta. Minden PC gyártó számára nyereségcsökkenés várható. Az MSI azonban előnyhöz fog jutni az új tartalomgyártó sorozat bevezetését követően, így 2019 egy gyümölcsöző év lesz az MSI számára” – nyilatkozta Sam Chern, az MSI marketing alelnöke. 

MSI GT76 TITAN: Lépj át minden korlátot a lehengerlő erővel és egzotikus dizájnnal

A Best Choice Golden Awards díjnyertes MSI GT76 Titan gaming laptop a legújabb Intel® Core™ i9 processzorral lett szerelve, amely mind a nyolc magon képes 5.0GHz stabil órajelet tartani, illetve felső-kategóriás NVIDIA® GeForce® RTX 2080 grafikus kártyával rendelkezik. Az MSI exkluzív Cooler Boost Titan-nak köszönhetően a 4 ventilátoros, 11 hővezető csővel rendelkező hűtési rendszer 2,25-ször nagyobb légmozgást képes biztosítani, amellyel hűvösen tartja a rendszer komponenseit. Az MSI GT76 egy 17.3 hüvelykes vékony keretes kijelzővel rendelkezik, amely 144Hz-es képfrissítésre képes, ezzel a legjobb vizuális élményt nyújtva a játékosok számára a csatatéren.

MSI GE65 RAIDER: A gyors most még gyorsabb lett

A sebesség és a teljesítmény mindig is a gaming élvonalába tartozott. Az MSI GE65 Raider természetesen még nagyobb teljesítményű, mint elődje. A legújabb RTX grafikus kártyával és akár 9. generációs Intel® Core™ i9 processzorral szerelt MSIGE65 könnyedén megbirkózik a legújabb AAA címekkel. Ezenfelül az ultragyors, 240 Hz-es IPS-szintű vékony keretes kijelző biztosítja az éles és tiszta képminőséget a kompakt méret ellenére. Az új kéttónusú hálós megoldás a laptop alján jobb szellőzést biztosít és megakadályozza a levegő keringését a rendszerben. Az MSI GE65 ezenfelül a legújabb Killer WiFi 6-ot is tartalmazza a következő generációs hálózati élmény érdekében.

MSI Prestige 15 és 14: Csúcskategóriás laptopok az alkotóknak szánt legjobb processzorral

Ahogyan a kreatív eszközök és szoftverek folyamatosan fejlődnek, az alkotók számára úgy válik egyre fontosabbá a nagy számítási teljesítmény képessége. Az MSI, aki mindig is áttörő technológiák létrehozására törekedett a kiváló innováció eléréséhez, most bemutatta az egyedülálló Prestige és Modern sorozatot. A legújabb processzorral szerelt Prestige, a világ első olyan laptopsorozata, amely 10. generációs Intel® 6 magos processzorral működik, és legalább 50%-kal nagyobb teljesítményt nyújt a hatékonyabb kreatív munkafolyamatokhoz, különösen a többszálas számítást igénylő folyamatoknál.

A gyors adatfeldolgozás az egyik legfontosabb követelménye a professzionális és amatőr alkotóknak a jelenlegi piacon. Az új 10. generációs Intel® Core™ i7 processzorral a Prestige felhasználói akár megállás nélkül nyithatnak meg és használhatnak több különböző számítógépes programot is, ezáltal egyaránt könnyedén alkalmazhatják a 2D és 3D szoftvereket, így a legideálisabb laptoppá téve őket az olyan kreatív személyek számára, akik lehetnek YouTuberek, fotósok, animáció készítők vagy éppen zeneszerzők.

A szerkesztésre alkalmas szoftverek esetén, mint a Photoshop; a teljesítmény meghatározott képszűrő algoritmusok esetén akár 40%-kal is nőhet az elődhöz képest.

Amikor a Premiert a a legújabb erőteljes NVIDIA® GeForce® GTX 16 grafikával használjuk, a Prestige sorozattal sokkal könnyebben renderelhetünk például 4K videó előnézetet, így a Prestige 15 akár négyszer gyorsabb sebességre képes.

Az ultrakönnyű Modern 14 az erőfeszítés mentes mobilitást célozza

Azok számára, akik aktívabb életmódot folytatnak, a stílusos Modern 14 – amely az erőfeszítés mentes mobilitást célozza -, jelenti a legjobb választást. A 14 hüvelykes Modern 14 kompakt fémváza pehelykönnyű, mindössze 1,19 kg, ettől függetlenül nagy teljesítményt és kiváló csatlakoztathatóságot nyújt. A Modern 14 ráadásul akár 10 órányi üzemidőt is biztosíthat. A hihetetlenül hosszú üzemidő lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy zavartalanul, kizárólag a munkájukra koncentrálhassanak.